MILICA DABOVIĆ O SVOJIM SUPER SEKSI FOTKAMA: Što da se ne slikam, kad sam EKSTRA RIBA i imam sjajno telo!

Milica Dabović
Twitter/MILICADABOVIC13

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije, Milica Dabović, kaže da nema nikakvu nameru da provocira svojim seksi fotografijama na društvenim mrežama, nego da je reč o čistom uživanju u fotografisanju.

 

Milica Dabović je za ”Ekskluziv” izjavila da jedva čeka da počnu Olimpijske igre.

”To je nestvarno. Svaki dan razmišljaš o tome kako ćeš da sletiš u Rio i da budeš u kampu gde su svi sportisti”, kazala je Milica.

Iako je sportistkinja pre svega poznata kao kapitenka košarkaše reprezentacije, ona poslednjih godinu dana ”provocira” domaću javnost izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, ali ona na njene fotografije ne gleda tako.

”Ja nikoga ne provoricam. Uživam u tome. Ja kažem – imam telo, juče sam shvatila da sam ekstra riba. Imam takvo telo koje bi možda mnogi poželeli, možda ne”, kazala je kroz smeh.

Milica ističe da joj je važno kako će se predstaviti javnosti, naročito zbog devojčica koje su zbog nje odlučile da se bave košarkom.

”Na slikama nisam gola i nema tu ništa ekstra provokativno. Kupać kostim, plaže, volim putovanja i sad za par dana opet idem negde. Pa, na plaži si. Moraš da se slikaš i moraš da objaviš”, zaključuje Milica.

 

WORLD HOLD ON!!!!

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on