Milijaš: Ostaje velika žal zbog odluke UEFA da nas izbaci, ali želim da ostanem na Marakani

U narednoj sezoni, mladi tim Crvene zvezde mogao bi kao i u prethodnoj sa kapitenskom trakom na ruci da predvodi Nenad Milijaš.

Iskusni vezista i jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prvaka kluba sa Marakane sigurno bi svojim znanjem i iskustvom bio od velike koristi mlađim saigračima u njihovom stasavanju. Poput trenera Lalatovića i Zvezdina “desetka” bez obzira na dešavanja u najtrofejnijem srpskom klubu ne odustaje od najvećih ambicija. Ostaje žal zbog eliminacije iz Evrope, međutim domaći trofeji ostaju obaveza crveno-belih.

– Naravno da nam je odluka UEFA teško pala jer smo mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona izborili velikim radom i trudom, odnosno pobedama na terenu u prethodnoj godini. Nećemo imati priliku da se borimo za plasman u najkvalitetnije klupsko takmičenje, ali nam ostaju prvenstvo i Kup. Priključilo nam se dosta mladih fudbalera, i veoma je bitno da odradimo pripreme na najbolji mogući način i da se dobro uigramo – istakao je Milijaš.

Do isteka ugovora sa klubom iz Ljutice Bogdana kapitenu crveno-belih ostalo je još godinu dana. On je već obavio razgovore sa Upravom i ukoliko ne bude velikih zaokreta, i u sezonu 2014/15, crveno-bele predvodiće Nenad Milijaš.

– Razgovarao sam sa Rukovodstvom kluba i trenerom. Zadovoljan sam planom vezanim za stabilizaciju i oporavak kluba i ukoliko sve bude tako, postoji velika mogućnost da ostanem na Marakani. Uveren sam da ovaj tim Crvene zvezde ima dosta kvaliteta i da može da isprati ambicije Crvene zvezde u narednoj sezoni. U ovom trenutku najvažnije je da dobro odradimo pripreme i dovedemo ukoliko je to moguće što kvalitetnija pojačanja – konstatovao je kapiten crveno-belih Nenad Milijaš.