Milijaš: Teško mi je, ali znam da moji saigrači mogu i bez mene

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš u subotu je protiv Vojvodine odigrao verovatno svoju poslednju utakmicu u crveno-belom dresu, pošto prelazi u Manisu.

Izabranici Nenada Lalatovića pobedili su Vojvodinu na gostovanju sa 1:0 golom Đorđa Rakića, a uprkos trijumfu, Milijašu je ta utakmica dosta teško pala.

Na kraju utakmice, kapiten je završio na ramenima saigrača, a najvatrenije pristalice su skandirale njegovo ime.

– Veoma emotivan trenutak za mene. Mnogo mi je teško, jer kada sam dolazio, kada sam se vratio u Zvezdu, cilj mi je bio da osvojim titulu i da doživim ovo što mi se sada desilo. Najverovatnije odlazim u utorak, ali ću narednih dana, u nedelju ili ponedeljak, moći da kažem nešto više o tome. Ubeđen sam da moji saigrači mogu i bez mene da ponove uspeh iz prethodne sezone, sada smo registrovali pojačanja i imamo tim koji može da odgovori zahtevima Crvene zvezde – naglasio je Milijaš.

Milijaš se osvrnuo i na važnu pobedu u jednom od derbija prvenstva.

– Prvenstveno mi je drago što smo zabeležili pobedu, mislim da je utakmica bila lepa za oko, da smo i mi i Vojvodina igrali dobar fudbal iako je viđen samo jedan gol. Imali smo još prilika, ali i naš rival nije bio bez šansi, i na kraju mislim da je realno što smo slavili sa jednim golom razlike – rekao je Milijaš.