Milinković o Sulejmaniju, Jojiću i Kačaru: Ništa ne pričam dok se sezona ne završi…

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković izjavio je danas da njegova ekipa poštuje Napredak i da u predstojeći meč ulazi ozbiljno, ali da u utakmici u Kruševcu želi da pobedi i obezbedi šampionsku titulu.

 

Treba da obezbedimo naslov prvaka. To nam je na dohvat ruke. Moramo da budemo oprezni i ozbiljni, da poštujemo protivnika i da završimo posao do kraja – rekao je Milinković na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana u sredu, 13. maja, od 18 časova igraju u Kruševcu protiv Napretka utakmicu 28. kola Super lige Srbije.

Crno-belima je potreban bod kako bi, tri kola pre kraja, osvojili šampionsku titulu. Napredak se bori za opstanak i zauzima 13. mesto na tabeli sa 28 bodova.

– Očekujem tešku utakmicu pošto se Napredak bori za opstanak. Mislim da smo se dobro spremili posle utakmice sa Spartakom. Napredak više vredi nego što pokazuje njegov plasman na tabeli, ali imali su takvu sezonu. Oni će učiniti sve da ostvare dobar rezultat – rekao je Milinković.

On je dodao da je legitimno pravo svake ekipe da se brani ali da očekuje da će Napredak igrati otvorenije, pošto su mu potrebni bodovi i da će to otvoriti više prostora i za Partizanove napadače.

 

Partizan je prošle godine izgubio u Kruševcu i time se, praktično, oprostio od titule a Milinković je rekao da će njegova ekipa pokušati da se revanšira protivniku za taj poraz.

– Partizan ne sme ništa da zaustavi u pohodu na naslov prvaka – rekao je on i dodao da nema kadrovskih problema ali da razmišlja da odmori dva igrača iz prve postave i naveo da će Miroslav Vulićević ovaj put biti na klupi.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi ovog leta u Partizan mogli da dođu Miloš Jojić, Miralem Sulejmani i Gojko Kačar, a Milinković je rekao da ne želi da priča o pojačanjima dok se ne završi sezona, jer to ne bi bilo fer prema igračima iz sadašnjeg sastava.