Milinković: Partizanu je pobeda uvek imperativ, imamo obavezu i prema navijačima

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da crno-beli sa dosta samopouzdanja dočekuju meč 22. kola Superlige protiv OFK Beograda.

Milinković je istakao da je raspoloženje na visokom nivou, posebno posle dobre igre u Jagodini i plasmana u finale nacionalnog Kupa.

 

Uvek smo pod imperativom pobede i obaveze da navijačima pružimo još jednu dobru partiju. Ulazimo u meč na krilima pobede u Jagodini, imamo obavezu da odigramo maksimalno koncentrisano i izborimo se za još jednu pobedu. Verujem da imamo kvalitet za to – rekao je Milinković.

On je dodao da nema kadrovskih problema i da su svi osim povređenog Miloša Ostojića spremni za meč.

– OFK Beograd igra dobro ove godine, imaju mladu i poletnu ekipu, osvojili su dosta bodova, što kod nas izaziva oprez i puno respekta. Reč je o školovanoj ekipi, znaju da igraju fudbal i naprave problem protivniku. Verujem da ćemo se dobro spremiti za meč, odgovoriti njihovom kvalitetu i nametnuti svoj stil igre – rekao je Milinković.

Štoper Partizana Branko Ilić upozorio je da ’Romantičari’ imaju dobar tim.

– Bolji su kao tim, nego kao pojedinci. Međutim, cilj je jasan, znamo šta hoćemo, učinićemo sve što je u našoj moći da odigramo bolje nego prošli meč i zabeležimo pobedu. Nadam se da ćemo uveseliti navijače – rekao je Ilić.

Utakmica između OFK Beograda i Partizana proglašena je za meč visikog rizika i biće odigrana u ponedeljak od 16 sati na stadionu Obilića na Vračaru.