MILINKOVIĆ-SAVIĆ DEMANTOVAO ITALIJANE: “Mateja Kežman mi je kao član porodice”

Sergej Milinković Savić
print screen/facebook.com/Sergej Milinković-Savić

Italijanski Mesađero je tokom proteklog jutra objavio raskid saradnje između Mateje Kežmana i Sergeja Milinkovića-Savića, ali su obojica vrlo brzo demantovali ovu informaciju.

 

Navodno je vezista Lacija bio blizu raskida saradnje sa nekadašnjim reprezentativcem naše zemlje, kako bi postao klijent proslavljenog Žorža Mendeša. On je prema pisanju italijanskog lista trebalo da bude glavni posrednik prilikom transfera Milinkovića-Savića u madridski Real. Ipak, raskid saradnje sa Kežmanom brzo je demantovao sam Milinković-Savić.

– Moram da kažem da nisam promenio menadžera! Mateja Kežman i njegovi partneri su mi kao članovi porodice i naši odnosi bolji su i jači nego ikad. Počeli smo da sarađujemo pre pet godina, s ciljem da zajedno dođem do vrha i na dobrom smo putu – objavio je Milinković-Savić u izjavi za Mozzartsport.

Uz to se oglasio i Mateja Kežman odbacivši spekulacije o razlazu njega i Milinkovića-Savića.

– Budalaština! Ali normalno je da se sada oko Sergeja pojavljuju svakakve glasine. Mi smo kao porodica i nastavljamo dalje zajedno – rekao je Kežman.

Mesađero je uz vest o „prelasku“ kod Mendeša objavio i vest da je Sergej blizu transfera u Real Madrid koji bi vredeo oko 140.000.000 evra.