MILOJEVIĆ HRABRI SVOJE IGRAČE: “Spartak je u prednosti, ali nemamo za čim da žalimo”

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je Spartak u prednosti posle prve utakmice, a da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe u revanšu.

Beta

– Ostaje nam drugo poluvreme, spremićemo se najbolje moguće. Spartak je u ovom trenutku u prednosti. Igraćemo kao i do sada, dati sve od sebe i videćemo kako će to izgledati. Nemamo puno za čim da žalimo i tugujemo. Trudićemo se da ispravimo greške – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu igrala 1:1 sa Spartak Trnavom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Prvo poluvreme smo totalno proćerdali u prilagođavanju. Drugo je bilo znatno bolje. Primili smo gol posle nepažnje. Voleo bih da mogu da kažem igračima da se nikad ne plaše i da im ne pada koncentracija. Ali, to je sastavni deo. Desila se greška za koju smo kažnjeni. Jednostavno je tako, idemo dalje – kazao je Milojević.

On se nije saglasio sa mišljenjem da je Zvezda odigrala najslabiju utakmicu do sada, ali da jeste jedna od slabijih.

– Oni su takva ekipa da u svakom trenutku mogu da vam naprave problem. Kod 1:0 smo napravili grešku koju nije trebalo da napravimo. Imamo to što imamo, verujem u svoje igrače i uvek ću – rekao je on.

Pohvalno je govorio o ekipi Spartaka iz Trnave.

– Kao što smo i najavili, protivnik sa specifičnim načinom igre. Ne znam da li mogu da ih uporedim sa nekim timom koji je gostovao ovde u evropskim takmičenjima. Kompaktna ekipa, strastvena, kolektivna – kazao je Milojević.

Slovačke novinare je zanimalo da li se neko od igrača Spartaka posebno dopao Milojeviću koga bi doveo u Zvezdu.

– Nemam običaj da govorim o igračima. Kolektiv je bukvalno najjači segment igre Spartaka. Svi svoje zadatke ispunjavaju maksimalno profesionalno – naveo je trener Zvezde.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Slovačkoj.