Milojević: Igraćemo u Novom Sadu, kao da nema te utakmice u Kupu

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da ga raduju utakmice kao što je predstojeći prvenstevni duel sa Vojvodinom.

On je poručio da su Novosađani blagi favoriti, ali samo zbog domaćeg terena

– Vojvodina je ekipa koja cele sezone igra dobro u kontinuitetu, imaju praktično iste ambicije kao i mi, plasman u Evropu i što bolji rezultat u Kupu, ali radujemo se takvim utakmicama, jer ćemo imati priliku da se nadigravamo sa rivalom – izjavio je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom brdu.

On je dodao da je Vojvodina odličan spoj mladosti i iskustva.

– Dok sam radio u mlađim kategorijama imao sam priliku da upoznam Poletanovića, Ivanića i Gaćinovića. Kada im se pridodaju iskusni Tumbasević, Pekarić, Veselinović, Puškarić i Alivodić, iako neće igrati protiv nas, to dovoljno govori o njihovom kvalitetu – naveo je Milojević.

Prema njegovim rečima, ekipa je ostavila iza sebe poraz od Jagodine (3:0) u minulom kolu i razmišlja samo o sledećoj utakmici.

– Zasluženo smo izgubili od Jagodine, možda je jedino rezultat bio previsok. Razgovarali smo, analizirali meč, radili na ispravljanju grešaka, ali porazi su sastavni deo fudbala, kao i pobede i idemo dalje – poručio je Milojević.

Trener Čukaričkog istakao je da neće biti kalkulacija sa sastavom tima, uprkos tome što već u sredu isti rivali na Banovom brdu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije.

– Sve i da hoću da kalkulišem ne vidim kako bih to uradio, s obzirom na postojeći igrački kadar. Igraćemo u Novom Sadu, kao da nema te utakmice u Kupu. Jedino će u subotu zbog četiri žuta kartona izostati Ugočukvu Ukah – zaključio je Milojević.

Utakmica 14. kola Superlige Vojvodina – Čukarički igra se u subotu od 15 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.