Milojević: Iza Čukaričkog je najbolja takmičarska sezona do sad

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas, pred poslednje kolo Super lige Srbije, da je iza njegove ekipe najbolja takmičarska sezona u istoriji kluba.

 

Čukarički će domaći šampionat završiti na trećoj poziciji, nezavisno od ishoda utakmice poslednjeg kola protiv subotičkog Spartaka, a u sredu je osvojio prvi trofej u istoriji kluba, pošto je u finalu Kupa Srbije savladao Partizan.

Utakmica sa Spartakom je poslednja u takmičarskoj sezoni i posle osvajanja Kupa mogu da kažem da je iza nas najbolja sezona u istoriji FK Čukarički – rekao je Milojević i dodao da je aktuelni sastav tima sa Banovog brda počeo je da piše istoriju kluba.

„Zadovoljstvo je biti deo jednog od najboljih timova u ligi”

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović kazao je da je, iako utakmica sa Spartakom ne znači ništa njegovoj ekipi, tim sa Banovog brda „selektiran i formiran da u svaku utakmicu ide na pobedu”.

– Ubeđen sam da imamo jedan od najboljih timova u ligi i veliko je zadovoljstvo biti deo ekipe. Uz dobar pristup ne bi trebalo da imamo problema u Subotici – rekao je Pavlović.

Meč između Čukaričkog i Spartaka, koji se bori za opstanak u Super ligi, igra se u nedelju u Subotici.

– Neće biti laka utakmica, respektujemo Spartak kao ekipu. Na domaćem terenu igraju kvalitetno, a mi ćemo učiniti sve da zatvorimo sezonu kao što smo počeli – rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom Brdu.

Milojević je naveo i da za ekipu Čukaričkog neće igrati Staniša Mandić koji je sa mladom reprezenativnom selekcijom na svetskom šampionatu na Novom Zelandu i Nikola Janković, zbog crvenog kartona koji je dobio na klupi u finalnoj utakmici Kupa Srbije.

 

On je naveo da će igrači Čukaričkog posle utakmice poslednjeg kola biti na zasluženom odmoru do 10. juna, kada je okupljanje, lekarski pregledi i nakon toga pripreme pred utakmice kvalifikacija za evropsko takmičenje.