Milojević: Moji momci su strašni igrači, zasluženo smo pobedili Vojvodinu

Trener Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je da su njegovi fudbaleri smogli snage posle poraza u prošlom kolu i zasluženo pobedili Vojvodinu u Novom Sadu.

– Verovali smo u sebe, nismo imali problem posle teškog poraza od Jagodine u prošlom kolu, smogli smo snage. Verujem u svoje momke, to su strašni igrači. Mislim da smo zasluženo pobedili dobru ekipu Vojvodine – rekao je Milojević.

Beograđani su pobedili Vojvodinu posle preokreta (2:1) u 14. kolu Superlige i sada zaostaju jedan bod za trećeplasiranom rivalom.

– Došli smo da igramo fudbal, volimo to da radimo, kao i Vojvodina. Ovakvi dueli vraćaju veru u srpski fudbal. Utakmica je bila sažeta i kvalitetna, s mnogo šansi i preokreta – kazao je Milojević.

Vojvodina je posle poraza od Čukaričkog došla do serije od četiri utakmice bez pobede, a trener Zoran Marić je rekao da je i pored toga zadovoljan jesenjom polusezonom.

– Kratkoročno gledano, možemo da kažemo da smo u krizi, ali ne bih tako rekao. To baca malu senku, ali ne može da poništi ono što smo radili do sada – rekao je Marić.

Čukarički će u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekati Spartak, dok će Vojvodina gostovati Radničkom 1923.