MILOJEVIĆ NE RAZMIŠLJA O TREĆEM KOLU: “Biće teško protiv Suduve, ali u ovom takmičenju nema lakih protivnika”

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da su njegovi fudbaleri spremni i veoma motivisani za duel sa Suduvom i da ekipa "raste" kako vreme odmiče.

Beta

– Igrači su spremni, veoma su motivisani. Bićemo sve bolji iz utakmice u utakmicu. Veoma sam srećan što imam ovakve momke. Biće izuzetno teško protiv Suduve, veliki je ulog. Daćemo sve od sebe – rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Zvezda će se u utorak na svom stadionu sastati sa Suduvom iz Litvanije u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ako prođe, žrebom u Nionu je odlučeno da će Crvena zvezda u trećem kolu igrati protiv pobednika duela između Legije iz Varšave i Spartaka iz Trnave.

– Gledao sam žreb, ali ne bih da to komentarišem. Naredna utakmica je, jednostavno, veoma bitna – naveo je trener Zvezde.

Naredni rival Suduva eliminisao je favorizovani APOEL sa Kipra u prvom kolu.

– Suduva nije napravila veliko iznenađenje, bez obzira na to što je bio autsajder protiv APOEL-a. To je takmičarska ekipa, koja je obe utakmice igrala na isti način. Trkačka je ekipa, u takmičarskoj je formi. Spremićemo se adekvatno, najbolje moguće za protivnika koji ima svoj stil igre – kazao je Milojević.

Po njegovim rečima, Suduva je “ista škola fudbala” kao i Spartaks Jurmala, koju je Zvezda eliminisala u prvom kolu.

– Stvarno nema lakih protivnika, oni su šampioni svoje zemlje. Na papiru je sve lako, ali treba da damo sve od sebe. Danas svi treniraju. Videli ste koliko je bilo iznenađenja u prvom kolu. Suduvu su u prvom kolu svi prežalili u duelu sa APOEL-om, ekipom koja ima strašan budžet – naveo je trener crveno-belih.

Utakmica između Crvene zvezde i Suduve igraće se u utorak od 20.30 na stadionu “Rajko Mitić”. Revanš je naredne sedmice.

Milojević je pozvao navijače da dođu u što većem broju na utakmicu u Beogradu i pomognu ekipi u borbi za dalji plasman.

Dodao je da uvek ima nedoumica oko sastava i da ima još vremena do utakmice sa Suduvom.

Slavoljub Srnić je trenirao u nedelju posle povrede, kao i Nikola Stojiljković. Trener je kazao da su njih dvojica “zdravstveno okej” i da je pitanje samo fizičke spreme jer su imali pauzu.

Vladan Milojević je rekao da se klub trudi da dovede napadača koji će biti adekvatno pojačanje, ali da je veoma teško naći ga.