Milojević: Ne želim da pričam o tituli, bitan nam je stabilan Čukarički

vladan milojević
beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da ne želi da priča o osvajanju šampionske titule i da je cilj da ekipa igra dobar i lep fudbal.

 

Fudbaleri Čukaričkog počeli su danas u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu. Milojeviću se na prozivci javilo 18 igrača, koji su imali lagani trening na Košutnjaku.

Ekipa će u četvrtak i petak obaviti lekarske preglede i testiranja, a u subotu ujutro kreće u Austriju, gde će boraviti do 28. juna.

– Dobro je što prvenstvo ranije počinje, mi ćemo biti spremni. Nisam čovek bombastičnih izjava, pa neću o tituli. Želimo da igramo dobro, a nećemo da pravimo ražanj dok je zec u šumi. Mi hoćemo da nastavimo da gradimo ovaj koncept stabilnog Čukaričkog – rekao je trener Vladan Milojević, navodi se na klupskom sajtu.

Novi igrač Čukaričkog je golman Nikola Petrić koji je došao iz Borca iz Čačka.

– Mislim da je ovo pravi klub za mene, zahvalan sam upravi što mi je ukazala poverenje, a na meni je da se dokažem. Pratio sam Čukarički, ima sjajne rezultate u poslednje dve godine i postaje vodeći klub u zemlji pored ‘večitih’ – rekao je Petrić.

 

Fudbaler Čukaričkog Rajko Brežančić rekao je da će ekipa “pakleno” raditi na pripremama.

– Slobodne dve nedelje iskristili smo za odmor. Sutra i prekosutra su pregledi, a onda idemo u Austriju, gde ćemo pakleno raditi, jer su pred nama novi evropski izazovi u kojima ćemo pokušati da zabeležimo pozitivan rezultat i napravimo bar korak više u odnosu na prošlu sezonu. Zreliji smo, iskusniji, ali će opet mnogo zavisiti od žreba – rekao je Brežančić.

Čukarički će na pripremama igrati protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Šturma iz Graca (24. jun) i Grodiga (28. jun). Utakmica protiv Žiline, planirana za 22. jun je otkazana.

Takmičarsku sezonu Čukarički će početi 2. jula utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a žreb je na programu 22. juna. Domaća Super liga Srbije počeće 18. jula.

Čukarički je proše sezone osvojio Kup Srbije i treće mesto u Super ligi.