Milojević: Nećemo menjati stil igre, u Jagodinu odlazimo u najboljem sastavu

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa neće menjati stil igre u predstojećoj utakmici sa Jagodinom i da očekuje dobar meč, bez obzira na plasman protivnika na tabeli.

 

Jagodina je tim sa velikim ciljevima, jako dobrim igračima i dobro je vođena. Imali su verovatno nekih problema u samoj ekipi, neplaniranih odlazaka i povreda, ali gaje dobar fudbal i, bez obzira što nisu osvojili mnogo bodova u poslednjim utakmicama, nemaju krizu igre – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 16 časova igraju na gostujućem terenu protiv Jagodine, utakmicu 28. kola Super lige Srbije. Beogradski tim je treći na tabeli sa 54 boda, a Jagodina zauzima 11. mesto sa 31 bodom.

– Apsolutno poštujemo protivnika i trudićemo se da, bez obzira što smo imali malo vremena za oporavak, izađemo na teren u najboljem sastavu. Pridržavaćemo se načinu igre kao i do sada – rekao je Milojević.

Milojević je naveo da su mu osim Rajka Brezančića koji neće igrati zbog kartona, ostali igrači na raspolaganju.

Fudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić rekao je da njegova ekipa posle pobede nad Crvenom zvezdom (2:0) u prošlom kolu ima samopouzdanja i da će pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima.

– Prezadovoljan sam odnosom medju igračima i svima u klubu. Nastavićemo da igramo kao i do sada i pokušaćemo da pobedimo u preostalim utakmicama – rekao je Rendulić.