Milojević: Novajlije se jako dobro uklopile, nadamo se najboljem u nastavku prvenstva

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je zadovoljan pripremama na Kipru i da se nada najboljem u nastavku Super lige.

– Atmosfera i motivacija u timu su na visokom nivou. Stariji igrači su primer discipline i na terenu i van terena, a i novajlije su se jako dobro uklopile – poručio je Milojević sa priprema na Kipru.

Čukarički je prvi deo srpskog prvenstva završio na četvrtom mestu, a u drugom će pokušati da izbori plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja.

– Znamo sa čime raspolažemo, momci su veliki profesionalci, tako da se nadamo najboljem u nastavku prvenstva – kazao je Milojević.

Ekipa sa Banovog brda je beležila odlične rezultate na priprema, pošto je na Kipru sa 1:0 savladan kineski Šiđijažuang, a češka Dukla sa 3:0.

Utakmice sa rumunskom Konkordijom i kiparskim Paraklišem otkazane su zbog loših uslova, a Milojević je rekao da nije bilo prostora da se nađu nova rešenja.

Milojević ima sve igrače na raspolaganju, jedino nigerijski štoper Ugočukvu Ukaj trenira slabijim intenzitetom, s obzirom na to da je istegao ligamente skočnog zgloba.

Poslednju utakmicu na pripremama, Čukarički će igrati sutra protiv južnokorejske ekipe Daegu.

Fudbaleri Čukaričkog će se u Beograd vratiti u subotu, a prolećni deo sezone počeće 21. februara, kada će dočekati Napredak u 16. kolu Super lige.