Milojević: OFK Beograd igra atraktivan fudbal, sigurno nam neće nedostajati motiva

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegovim fudbalerima neće nedostajati motiva u narednom prvenstvenom susretu sa OFK Beogradom.

 

– Težimo da igramo fudbal, da se pokažemo u najboljem svetlu. Protivnik puca na visoke ciljeve, igra se i za prestiž. Motiva neće nedostajati i spremićemo se maksimalno da pružimo dobru partiju – rekao je Milojević.

Čukarički i OFK će se u sredu od 17 časova na Banovom brdu sastati u 25. kolu Jelen Superlige.

Milojević je posebno pohvalno govorio o protivniku, kao i to da trener ekipe sa Karaburme Dejan Đurđević, kako je rekao „njegov dobar prijatelj”, radi dobar posao.

– OFK ima prepoznatljiv stil igre, voli da se nadmeće, kako kod kuće, tako i na strani. Naša filozofija je slična, tako da će biti lepa i atraktivna utakmica. Svake godine izbacuju mnogo mladih igrača, imaju puno omladinskih reprezentativaca, sa mnogo utakmica. To je za svaku pohvalu – kazao je trener Čukaričkog.

 

Milojević će imati sve igrače na raspolaganju. Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da njegov klub očekuje teška utakmica protiv “romantičara, koji imaju mladu, brzu ekipu.

– Moraćemo da uđemo u utakmicu čvrsto i jako, maksimalno motivisano i da probamo da nastavimo niz i zabeležimo pobedu – rekao je Matić.

Mladi napadač ekipe sa Banovog brda Staniša Mandić očekuje lepu utakmicu za publiku.

– Poznajem dosta igrača iz OFK Beograda, družimo se privatno, imaju dosta reprezentativaca i očekujem da neće da se brane, biće dobar i težak meč. Biće lepa utakmica za gledanje – rekao je Mandić.