Milojević posle remija sa Borcem: Fudbal je takav da napravite jednu grešku i odmah sledi kazna…

Trener Čukaričkog, Vladan Milojević, izjavio je da nije nezadovoljan nerešenim rezultatom s Borcem u Super ligi Srbije.

Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, znali smo kako će se odvijati utakmica. Dominirali smo u prvom delu, možda nismo imali mirnoću u završnici, a mora da se ima i malo sreće. Drugo poluvreme smo počeli na najbolje mogući način. Ali, jedna greška i Borac se oslobodio našeg pritiska i izjednačio – rekao je Milojević posle utakmice na Banovom brdu.

Čukarički i Borac igrali su nerešeno 1:1 u 18. kolu Super lige. Beogradski klub je treći na tabeli sa 35 bodova, dok je čačanska ekipa 14. sa 17 bodova.

– Pogrešili smo jedan jedini put i Borac nas je surovo kaznio. Takav je fudbal, idemo dalje… Mnogo smo želeli pobedu, ali šta da radimo. Ekipe su se borile muški i svi igrači na terenu su uložili mnogo napora da pruže solidnu partiju – kazao je Milojević.

Trener Borca Bogić Bogićević ocenio je da je nerešen rezultat najpravedniji.

– Odigrana je dobra utakmica. Borac je pokazao da zna da igra fudbal i da svakoga može da ugrozi. Možda smo mogli i da pobedimo, ali šta da se radi, mislim da je ovako najpravednije – rekao je Bogićević.

On je dodao da je logično da njegova ekipa igra zatvorenije na gostovanjima s obzirom na to da je u dnu tabele i da joj znači svaki bod.

– Čukarički igra tako da ako se ostavi puno prostora, mi to ne možemo da ispratimo. Logično je da igramo malo zatvorenije, borimo se za opstanak – kazao je Bogićević.

Čukarički će u narednom kolu gostovati Voždovcu, dok će Borac u Čačku dočekati Radnički iz Kragujevca.