MILOJEVIĆ POSLE REMIJA SA SUDUVOM: “Protivnik je u takmičarskom ritmu, a nama prva zvanična utakmica”

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle remija sa Suduvom, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, da je dvomeč tek na polovini, ali i da žali za propuštenim prilikama.

Facebook.comcrvenazvezdafk

– Prava takmičarska utakmica. Videli smo Suduvu koju smo i očekivali, mada, iskreno nisam očekivao ovako defanzivan pristup rivala s obzirom na to da su lideri u svom prvenstvu i apsolutno dominantni u Litvaniji. Imali smo dosta šansi i svakako da smo trebali da ih realizujemo. Šta je tu je, iza nas je tek prvo poluvreme. Vidi se da je protivnik u takmičarskom ritmu, kao i da je nama prva takmičarska utakmica. Sigurno ćemo pružiti znatno bolju partiju u Beogradu – rekao je Milojević.

Zvezda je na gostovanju protiv Suduve igrala nerešeno bez golova.

Milojević kaže da ne može da bude nezadovoljan, ali ističe da u igri njegovog tima ima negativnih stavki.

– Dosta toga je funkcionisalo kako smo zamislili. Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Rival je igrao sa pet igrača u odbrambenoj liniji, bilo je teško probiti dupli blok i jasno je da trebamo da poradimo na realizaciji na kojoj smo radili i tokom priprema. Imali smo dosta šansi, kao i u pripremnim utakmicama. Pozitivno je što stvaramo šanse u utakmici ovakvog ranga i mogu da budem zadovoljan. Ima i aspekata koje treba popraviti i na kojima ćemo raditi u danima koji dolaze – rekao je on.loading...