– Trudićemo se. Naravno da postoji pritisak, ali morate da se nosite s njim ako želite da budete na ovom nivou. Dobro smo se spremili i od igrača ću tražiti da igraju kako umeju, da bude praznik fudbala i sporta. Ne sumnjam u lep ambijent i da ćemo svi uživati – rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će sutra od 21.00 igrati protiv Jang Bojsa revanš baraža za Ligu šampiona.

– Ne bi trebalo posebno da se priča o važnosti utakmice. Protivnik je ozbiljan, dobar u svim segmentima. Imamo veliko poštovanje prema Jang Bojsu, to su zaslužili kao klub, svojim igrama. Na mojim igračima je da se dobro spreme i budu koncentrisani – kazao je Milojević.

Trener crveno-belih je naveo da “mirno spava” i da ne vidi nikakav razlog da tako ne bude. Upitan je koliko znači iskustvo igranja ovakvih utakmicua iz prošle i pretprošle sezone.

– Svakom novom evropskom utakmicom stičete samopouzdanje, ali nijedna nije ista. Nadam se da imamo više iskustva nego što smo imali pre. Imam mnogo poverenja u svoje igrače, svi oni su već igrali ovakve utakmice i nadam se da nećemo imati problema – odgovorio je trener Zvezde.

Milojević je zahvalio Fudbalskom savezu Srbije zbog toga što je izašao u susret klubu i odložio utakmicu Super lige za vikend.

– Znači nam mnogo jer smo imali celu ekipu na okupu, da povređene ne moramo da izlažemo dodatnim rizicima – rekao je Milojević.

On je od kada je preuzeo Zvezdu igrao do sada 11 kvalifikacionih dvomeča, a do sada nije poražen na stadionu “Rajko Mitić”. O tome je rekao: “Ne znam koliko to utiče. Mene zanima samo sutrašnja utakmica, a ostalo je samo statistika, ništa više”.

Milojević je rekao da očekuje najjači mogući sastav Jang Bojsa.

– Da li će igrati Gijom Oro ili ne, stvarno ne mogu da znam. Radi se o izvrsnom igraču. Ali, nije samo on, Jang Bojs ih ima mnogo fenomenalnih. Razmišljam o svojoj ekipi i kakvi ćemo mi da budemo, bez da zanemarujemo igrače Jang Bojsa. Na njih ne mogu da utičem – rekao je Milojević.

Po njegovom mišljenju, razlika u veličini terena neće biti mnogo veća prednost za Zvezdu i ponovio je da očekuje drugačiju utakmicu nego što je to bilo prošle nedelje u Bernu.