Milojević: Respektujemo Voždovac, ali imamo lepu šansu da pišemo istoriju Čukaričkog

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je njegov tim uoči revanša polufinala Kupa protiv Voždovca oprezan, ali da veruje u istorijski plasman u finale.

 

– Očekuje nas drugo poluvreme polufinala, igramo sa protivnikom kojeg dobro znamo. Voždovac je skoro promenio trenera, ali nisu promenili stil igre. Ništa nije gotovo, ali imamo lepu šansu da pišemo istoriju kluba – rekao je Milojević na Banovom brdu.

On je istakao da je Voždovac kvalitetan tim i dodao da ne zaslužuje mesto u donjem delu tabele.

– Respektujemo Voždovac, ne razmišljamo o prednosti, ulazimo u meč kao da je 0:0. Kup je specifično takmičenje i šanse su podjednake. Učinićemo sve da se plasiramo u finale – rekao jeMilojević.

Utakmicu će zbog suspenzije propustiti jedan od najstandardnijih igrača Rajko Brežančić, ali Milojević nije želeo da otkrije ko će ga zameniti.

 

Napadač Nikola Stojiljković rekao je da se nada da će Čukarički nastaviti sa dobrim igrama u prolećnom delu sezone i plasirati se u finale Kupa Srbije.

– Voždovac je dobar tim, iako rezultati to ne prate. Imamo 2:0, ali moramo da igramo kao u prethodnim utakmicama. Dobro poznajem igrače Voždovca i biće veoma teško – rekao je mladi fudbaler.

Najiskusniji igrač Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da je revanš meč protiv Voždovca možda i najvažnija utakmica sezone.

– Imamo priliku da udjemo u istoriju kluba posle povoljnog rezultata iz prvog meča. Voždovac se verovatno još uvek nada, ali potrudićemo se da nastavimo sa dobrim rezultatima – rekao jeMirosavljević.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije izmedju Voždovca i Čukaričkog igra se u sredu od 16.30 časova.