Milojević: San je postao java, pišemo novu istoriju kluba

Trener Čukaričkog Vladan Milojević nije krio zadovoljstvo nakon pobede nad Voždovcem sa 4:1 i plasmana u finale Kupa Srbije ukupnim rezultatom 6:1.

 

„Brđani” su već u prvom meču na svom terenu obavili veliki deo posla, pa je revanš na krovu Tržnog centra “Stadion” bio samo puka formalnost.

Čestitam mojim igračima na izuzetnom uspehu. Ovo smo sanjali na početku sezone i sada je san postao realnost. Pišemo novu istoriju kluba, imamo sada vremena da se spremimo za finale. Moram da pohvalim i mog cimera, trenera Voždovca Bratislava Živkovića koji nas je dobro namučio i bez dosta prvotimaca. Sa njim sam počeo karijeru. Rezultat je možda i previsok. Ovaj uspeh posvećujemo mladom Nemanji Cvetkoviću koji je u utorak doživeo težu povredu na treningu i neka zna da mislimo na njega – rekao je Milojević.

Čukarički će u finalu Kupa Srbije igrati sa Partizanom, koji je zabeležio pobedu u Jagodini.

– Čukarički je pokazao da je kvalitetniji od nas. Zadovoljan sam prvim delom, ali nedopustiv je odnos nekih igrača u drugom. Naročito Kitanovskog, koga sam upozorio u poluvremenu da pazi i on napravi start za crveni karton. Ipak, mislim da je rezultat previsok – poručio je trener Voždovčana Živković.