Milojević: Šanse su i dalje pola-pola, biće teško protiv Voždovca u revanšu

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa nije u prednosti pred revanš sa Voždovcem u polufinalu Kupa Srbije, iako je pobedila sa 2:0.

 

– Šanse su i dalje 50:50, ovo je bilo tek prvo poluvreme, čeka nas jako teška utakmica u revanšu na njihovom stadionu. Voždovac je dobra ekipa, koja je možda u psihološkoj blokadi – rekao je Milojević novinarima posle utakmice na Banovom brdu.

Čukarički je pobedio Voždovac sa 2:0 u prvoj utakmici polufinala nacionalnog kupa, golovima Nenada Mirosavljevića u prvom poluvremenu.

Kapiten domaće ekipe i najbolji igrač Čukaričkog Igor Matić zbog povrede je zamenjen na poluvremenu, a Milojević je kazao da još ne zna koliko je to ozbiljno.

Trener Voždovca Zoran Milinković rekao je da je njegov tim veoma slabo odigrala prvo poluvreme i da je protivnik iskoristio sve slabosti njegove ekipe.

– Sve u svemu, ovo je bilo nedovoljno za nešto više. Čukarički ima veliku prednost. Probaćemo da budemo bolji u revanšu i da popravimo utisak iz ove utakmice – rekao je Milinković.

Voždovac je utakmicu završio sa dva igrača manje, zbog crvenih kartona Denija Pavlovića i Nemanje Zlatkovića.

Milinković je posebno nezadovoljan Pavlovićevim prigovaranjem sudiji, i najavio da će taj igrač biti kažnjen.

– Pavlović je neprimereno reagovao i zaslužio je crveni karton, način na koji je reagovao je neprihvatljiv i biće žestoko kažnjen. Tu vrstu nekulture zaista ne podnosim – kazao je trener Voždovca.

Milinković je dodao da Zlatković nije zaslužio isključenje jer je “nenamerno nagazio” Andriju Pavlovića.

Revanš će se igrati 8. aprila na Voždovcu.