Milojević: Velika je stvar pobediti šampiona u finalu Kupa, možemo u grupnu fazu Lige Evrope

Vladan Milojević
Beta

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je večeras da su njegovi fudbaleri apsolutno zasluženo osvojili Kup Srbije i da je velika stvar pobediti Partizan u finalu tog takmičenja.

 

– Mislim da smo apsolutno zaslužili trofej. Veliko bravo za moje igrače, heroji su, mnogo ih volim i apsolutno zasluženo smo pobedili. Čestitao bih Partizanu, on je šampion, a pobediti šampiona u bilo kojoj utakmicu je velika stvar, a pogotovo u finalu Kupa – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Čukarički je osvojio prvi trofej u klupskoj istoriji, pošto je pobedio Partizan sa 1:0 u finalu Kupa Srbije.

Milojević je pobedu i trofej posvetio, pre svih, vlasniku kluba Draganu Obradoviću.

– Svaki uspeh pripada prvo igračima, ali svi ovu pobedu poklanjamo Draganu Obradoviću. Ne može u par reči da se opiše koliko on čini i voli ovaj klub. Ovu veliku, istorijsku pobedu bih posvetio i porodici koja mnogo trpi, jer sam 24 sata van kuće. Zatim, Draganu Obradoviću i svim ljudima iz Čukaričkog i opštine Čukarica – kazao je Milojević.

 

On je naveo da će se Čukarički truditi da naredne sezone bude još bolji.

Probaćemo da lestvicu podignemo malo više. Videli smo ove sezone kako izgleda Evropa, igrali smo u kontinuitetu u prvenstvu, pokazali da možemo sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Sportski je nadati se, mislim da imamo snage za pomak, ovaj klub raste – dodao je trener Čukaričkog.

Prema njegovim rečima, ekipa sa Banovog brda ima šanse da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa naredne sezone.

– Imamo potencijal i igrački kadar da uđemo u Ligu Evrope. Na nama je da se trudimo i pariramo – kazao je Milojević.