MILOJEVIĆEV RECEPT ZA USPEH: Uz veliku motivaciju i podršku navijača do DOBROG REZULTATA pred revanš!

Vladan Milojević
print screen/youtube.com/Crvena zvezda

Duel između Sparte i Crvene zvezde u mnogome bi mogao da odredi sadržaj nove sezone našeg vicešampiona, čiji navijači željno iščekuju učešće u grupnoj fazi nekog od evrokupova.

  

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel protiv Sparte iz Praga, kaže da se njegov tim nalazi pred najtežim ispitom ove sezone i da se nada da će uz veliku motivaciju i želju prikazati partiju koja će doneti pozitivan rezultat.

– Znamo šta za nas znači naredna utakmica, mnogo smo motivisani i vlada dobra atmosfera u ekipi. Sparta ima jako kvalitetan tim sa trenerom Stramaćonijem, koga poznajem iz Grčke, disciplinovani su i fizički snažni. Očekujem dobar meč, daćemo sve od sebe da uz veliku podršku navijača pružimo dobru partiju – rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Šef struke crveno-belih nije želeo da otkrije sve karte pred sutrašnji duel.

– Još nisam odlučio ko će ga zameniti, imam neke dileme – poručio je Milojević i dodao da su poslednja pojačanja Borjan, Rodić i Radonjić fizički spremni za sutrašnji duel.

Na pitanje da li je veći pritisak na Zvezdi što deceniju nije igrala u grupnoj fazi Lige Evrope ili na Sparti posle tri sezone zaredom u tom takmičenju, Milojević je odgovorio:

– Tradicija postoji da bi se rušila, videćemo šta će se desiti. U Zvezdi se stalno traži da se pobeđuje, da je drugačije, ne bi bila kakva jeste. Od mene nećete čuti obećanja, takav sam, naša obaveza je da damo sve od sebe, a neke stvari moraju da se zasluže –

Milojević je najavio da će se ekipa držati svog stila protiv Sparte i da ne želi konfuziju.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Sparte igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu “Rajko Mitić”.