Milosavljević: Bilo je drugih ponuda, ali mislim da je za mene najbolje što sam ostao u Partizanu

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević je u razgovoru za Sportski žurnal, obrazložio odluku (koja je dočekana uz oduševljenje) da ostane u Partizanu još jednu sezonu.

„Gagi kapiten” znači više od probacivanja lopte kroz obruč. Njegova uloga i jeste veća od fantastične odbrane, serije trojki, zakucavanja…

Vedrina momka obožavanog u crno-beloj Srbiji, a izuzetno poštovanog i na mnogo široj mapi, čini ga specijalnim.

Njegovu odluku da i naredne sezone ostane u Partizanu, izazvala je veliko oduševljenje u klubu, ali i kod pristalica crno-belih boja…

– To je bila najbolja opcija. Poznajem ceo sistem, poznajem Vujoševića, Gašića i Božića, kondicione trenere Šćekića i Tešića. Znaju i oni šta je najbolje za mene, kako da radim da bih se vratio na teren što pre. Osećam se mnogo sigurnije što ću se vraćati kroz ceo taj sistem, kroz saradnju sa njima. Bilo je drugih ponuda, ali mislim da je za mene najbolje da ostanem. Dogovorili smo se i oko dugova, oko drugih detalja – obrazlažio je svoju odluku Milosavljević.

Pre nego što je doneo konačnu odluku, obavio je razgovor sa Duškom Vujoševićem...

– Da bi voleo da ostanem, ali i da bi mi bio velika podrška i da sam otišao u neki drugi klub. Na kraju sam prelomio i zato što on želi da nastavimo saradnju. Nemam dilemu da Dule najbolje zna kako da se vratim u staru formu, da igram i napredujem. Da nastavim tamo gde sam stao – kaže 25-godišnji Kruševljanin, a detaljan interviju možete pročitati OVDE.