Milosavljević: Imali smo tešku sezonu, čestitam Zvezdi na tituli

Dragan Milosavljević
Beta

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević rekao je da se njegova ekipa ove sezone borila koliko je mogla i čestitao je Crvenoj zvezdi na osvojenoj tituli prvaka Srbije i na sjajnoj sezoni.

 

– Jako teška sezona, zaista. Od samog početka imali smo dosta problema i sa povredama, igračkim kadrom, kad se jedan vrati, drugi se povredi, dosta finansijskih problema… Zaista teška sezona, ali smo borili se koliko smo mogli. Zvezdi bih čestitao na tituli, na odličnoj sezoni – rekao je Milosavljević.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su pobedili Partizan sa 58:54 u trećoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli su tako stigli do prve titule prvaka države od 1998. godine, ali su i prekinuli dominaciju Partizana koji je poslednjih 13 godina uzastopno bio šampion.

– Zahvalio bih se svojim saigračima, stručnom štabu, navijačima na velikom podršci, kako večeras tako i cele sezone. Prepoznali su trenutak, bili su tu kad god su nam trebali. Davali su nam veliku podršku tokom cele sezone iako nije bila uspešna. Hvala im na tome – kazao je Milosavljević.

Kapitenu crno-belih ističe ugovor sa Partizanom.

– Videćemo, sačekaču da se sve malo smiri, da prođe… Videću da li ostajem… – rekao je Milosavljević.