Milosavljević: Za jedno 10 do 15 dana ću početi da treniram s timom, a u oktobru ću biti spreman

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da očekuje da će za 10 do 15 dana priključiti treninzima ekipe i da bi trebalo da do oktobra bude spreman.

– Još radim individualno, trčim pravolinijski i za jedno 10 do 15 dana ću početi da treniram s timom. Trebalo bi da u oktobru – novembru budem spreman – rekao je Milosavljević.

Za sada se ne zna sastav Partizana za narednu sezonu.

– Tim će biti još mladji nego pre, mada imamo još nekoliko igrača na probi i očekujem još nekoliko pojačanja za Evrokup – kazao je Milosavljević.

Bek Partizana se prošle sezone teško povredio, a kazao je da je odlučio da ostane u Partizanu i vrati se u formu iako je imao raznih ponuda.

Najstariji igrač Partizan u narednoj sezoni biće 27-godišnji Milenko Tepić.

– Dobro sam se odmorio i nadam se da će se ta svežina pokazati. Otišla su nam četiri jako bitna igrača iz prošle sezone, ali takve stvari su se i ranije dešavale u Partizanu, i uvek se nalazio način da se to prevaziđe – rekao je Tepić.

On je kazao da nije imao dileme da li ostaje u klubu.

– Uopšte nisam ni razmišljao o odlasku iz Partizana. U decembru prošle godine sam rekao da ću ostati i za ovu sezonu i to nije dolazilo u pitanje – rekao je Tepić.

Trener Partizana Duško Vujošević okupio je ekipu pred početak priprema za novu sezonu, istakavši da bi 50 odsto kluba od sledeće godine mogao da poseduje Gazprom.