Milovan Rajevac: Spreman sam da vodim Crvenu zvezdu, uprava je na potezu

Fudbalski trener Milovan Rajevac otkrio da je već razgovarao sa čelnicima crveno-belih i da je spreman da preuzme ekipu. Da li će se nekadašnji selektor Gane vratiti u klub u kojem je prethodno radio kao pomoćnik trenera, a u samo dve utaknice i kao prvi stručnjak, odlučiće rukovodstvo Zvezde u narednim danima.

 

Iskusni trener obavio razgovore sa crveno-belima i čeka rasplet situacije.

Milovan Rajevac je spreman za povratak na “Marakanu”.

 

Kako je preneo portal Mondo, iskusni trener kaže da je već obavio razgovore sa rukovodstvom crveno-belih i sada čeka rasplet situacije.

– Imali smo kontakte još pre 10 dana i za sada nema nikakvih novosti. Informišem se iz medija i vidim da se dosta stvari menja. Normalno da imam želju da se vratim, Crvena zvezda je veliki izazov – rekao je Rajevac.

Bivši selektor Gane tvrdi da je u ponedeljak trebalo da bude obavešten da li preuzima Crvenu zvezdu, ali su crveno-beli odložili odluku.

Odluka je na ljudima iz Zvezde i sve je otvoreno. Profesionalac sam, nemam klub i želim da radim. Spreman sam da vodim crveno-bele – zaključio je iskusni stručnjak, koji je i kao igrač nastupao za Zvezdu.

Rajevac je bio pomoćni trener Zvezde 2004. godine, a posle odlaska Ljupka Petrovića vodio je ekipu u dve utakmice, ostvarivši isto toliko pobeda.

Rajevac je najveći uspeh tokom trenerske karijere zabeležio sa reprezentacijom Gane kada je došao do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi (2010), a vodio je još Borac iz Čačka, užičku Slobodu, Vojvodinu, Al Ahli i selekciju Katara.