Milovanović: Ne bojimo se Novog Pazara, Radnički u svakom meču ide na pobedu

Trener fudbalera Radničkog 1923 iz Kragujevca Neško Milovanović rekao je danas da bi pobeda protiv gostujućeg Novog Pazara u utakmici 18. kolu Super lige Srbije njegovu ekipu vratila u život.

 

– To je derbi još iz vremena kad su se obe ekipe borile za ulazak u elitu. Kod nas nema kalkulacija, čeka nas težak meč. Vreme je takvo kakvo je, ali spremamo se da igramo u subotu. Ne sme nam se ponoviti Kruševac, gde smo primili gol bez šuta. Ne bojimo se nikoga, idemo na pobedu – rekao je Milovanović novinarima, a prenosi sajt superligaša iz Kragujevca.

Novi Pazar je šesti na tabeli sa 23 boda, dok je Radnièki 1923 poslednji sa 13 bodova manje.

– Znamo ko je Pazar, poslednje dve utakmice su izgubili i kod njih je turbulentno. Vodi ih vrhunski stručnjak, moj bivši trener Milorad Kosanović, koji verovatno ima recept za nas. Vratio im se Admir Kecap, koji mnogo znači novopazarskom i srpskom fudbalu uopste – kazao je Milovanović.

Fudbaler Kragujevčana Irfan Vusljanin, bivši kapiten Novog Pazara, izrazio je očekivnje da će njegov tim motivisanom igrom i uz podršku navijača ostvariti važnu pobedu.

– Pazar ima dobru, iskusnu ekipu, koja je pod blagim pritiskom zbog dva vezana poraza. Što se nas tiče, atmosfera je odlična, dobro radimo i svaka utakmica nam je jako bitna. Moramo ući mirne glave, kako bi ostvarili dobar rezultat. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju, a mi ćemo se odužiti na terenu – rekao je Vusljanin.

Utakmica između Radničkog 1923 i Novog Pazara igraće se u subotu od 13.30 na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.