MIRKOVIĆ RAZOČARAN POSLE REMIJA: “Prvo poluvreme smo protraćili bez igre”

Ekipa Partizana nije osvojila sva tri boda u meču protiv Spartaka, a ishodom utakmice posebno je bio razočaran trener Zoran Mirkoivć.

Beta

– Prvih 45 minuta smo protraćili, bez igre, bez potrebne agresije… Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, međutim, nismo uspeli da damo gol i mogu da kažem da sam razočaran što nismo dobili utakmicu – rekao je Mirković za Arenu sport posle meča.

Fudbaleri subotičkog Spartaka i Partizana odigrali su danas u Kuli nerešeno 0:0, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Na pitanje novinara da li ovaj neuspeh može da se pripiše i tome što njegova ekipa nije bila kompletna do četvrtka, Mirković je odgovorio: “Može da se kaže tako, ali mi moramo da igramo mnogo bolje”.

– Loše smo ušli u utakmicu, prolazili su nam minuti u prvom poluvremenu, ništa nismo radili. Spartak je igrao dobro, imao je i svoju šansu, imao je penal… Jednostavno, nismo bili onakvi kakvi je trebalo da budemo – dodao je trener Partizana.

Trener Spartaka Predrag Rogan rekao je da je njegova ekipa zasluženo osvojila bod.

– Ja sam u najavi utakmice rekao da je Partizan favorit, a da moji momci imaju obavezu da pokažu da poseduju potencijal veći nego što to tabela pokazuje… Mislim da smo zasluženo uzeli mod. Možda ostaje žal za promašenim penalom, ali to je sastavni deo fudbala. Idemo dalje, prvenstvo se tek zahuhtava. Mi imamo obavezu da pokušamo da Spartak što pre približimo gornjem delu tabele – rekao je Rogan.

Crno-beli su četvrti na tabeli Super lige sa 25 bodova, dok je Spartak na pretposlednjem, 15. mestu sa devet osvojenih bodova.

Partizan u narednom kolu dočekuje Napredak, a Spartak gostuje Mladosti.