Mirosavljević: Poštujemo šampione, ali imamo pravo da se nadamo

Ekipa Čukaričkog, igrači i stručni štab, otputovali su u ponedeljak u podne u Staru Pazovu u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije, gde će trenirati i boraviti da utakmice finala Kupa Srbije protiv Partizana, koja se igra u sredu od 20 časova i 30 minuta.

 

Po dolazku u trodnevni „karantin” najiskusniji igrač Čukaričkog Nenad Mirosavljević kaže da su šanse za pobedu u finalnoj utakmici jednake za oba tima.

Očekujem dobar meč i iskreno se nadam da možemo da dođemo do trofeja i do najvećeg uspeha za Čukarički. Šanse su nam podjednake. Izuzetno cenimo ekipu Partizana, nemam tu šta mnogo da pričam, oni su šampioni, poštujemo to. Naravno, imamo pravo da se nadamo – rekao je Mirosavljević.

Kako je istakao, njegova ekipa je maksimalno spremna i motivisana za igru u finalu.

– Nikome ne pretimo, neka pobedi bolji tim. Ostao nam je gorak ukus posle poraza od Vojvodine u prvenstvu, ali daleko od toga da je opalo raspoloženje u timu. Hteli smo da ostanemo neporaženi u drugom delu sezone, ali ne bi sad bilo drugačije ni da smo pobedili – naglasio je iskusni napadač.

Mirosavljević je ocenio da je i taj poraz razumljiv jer su mladi Čukini igrači mislima već bili u utakmici finala Kupa Srbije.

– Ništa nas to ne remeti. Maksimalno smo spremni i motivisani. Od pomisli da igramo finale Kupa i da je protivnik Partizan ne treba veći motiv – zaključuje Mirosavljević.

Utakmica Čukarički – Partizan za pehar Kupa Srbije igra se na stadionu „Rajko Mitić”, gde će se na dan meča prodavati karte. Na stadionima na Banovom brdu i u Humskoj karte se prodaju u ponedeljak i utorak.