Miša Tumbas: Zvezdaši me nisu tukli, oni me vole! Poručite Duletu da se ne sekira zbog mene

Definitivno najveći navijač Partizana Miroslav Gajić (60) poznatiji kao Miša Tumbas otkrio je svoju bolnu životnu priču, koja je naterala Grobare da organizuju akciju i da mu pomognu koliko god mogu.

Miša Tumbas nema ni najosnovnije uslove za život – živi u kući bez struje, vode. Kuća više podseća na manju deponiju nego na nečiji dom. Ipak, Miša je i pored toga vedrog duha, lakše mu je kada zamišlja da je sve drugačije i živi od utakmice do utakmice svog Partizana.

Zbog toga su navijači Partizana organizovali akciju, u kojoj mogu svi da učestvuju, a cilj je da se Miši obezbede normalni uslovi za život.

– Snalazim se. Pomaže mi moja komšinica Goca, ali ne može žena još i da mi čisti. Spavam na podu maltene. Nemam čime da se grejem. Ide valjda toplije vreme. Borim se nekako. Nisam stalno ovde. Prošlu noć sam proveo u bolnici na Banjici. Nije mi bilo dobro. Idem na utakmice, šetam, grejem se po autobusima. Skoro sam imao potres mozga, pa su mi dali gomilu lekova. Grlo mi se suši od njih. Kad sam kod kuće, ležim, razmišljam, maštam da je sve drugačije. To me ispunjava. Onda odem kod Goce na kafu i kolače. Niko mi ne dolazi. I ne treba. Pa gde bih ga primio? – rekao je Miša Tumbas za Informer.

Nedavno se pojavila informacija da je Miša Tumbas pretučen i da je to delo Delija, međutim on negira te priče.

– Zvezdaši me nisu tukli, oni me vole. Kada me sretnu na ulici, šale se na moj račun. Čak mi i daju pare. Niko me nije ni pipnuo – rekao je Miša Tumbas.

Ovaj čovek koji živi za Partizan otkrio šta bi mu bila najveća želja za 61. rođendan.

– Rođendan mi je 22. februara. Punim 61 godinu. Voleo bih vi da dođete i svi moji Grobari. Eto to bi mi bio najveći poklon. Biće i torta – iskren je Miša koji je za kraj imao posebnu poruku:

– Poručite Duletu Vujoševiću da se ne sekira zbog mene. Dobro sam ja. Držim se. A mojim Grobarima poručujem da ne brinu što je Gagić otišao. Naći ćemo mi drugog igrača. Jedino ih molim da mi oproste što ne idem na vaterpolo. Doktor mi zabranio – zaključio je Miša Tumbas.