Mislili ste da je “VUČIĆU PE*ERU” najgori trenutak karijere voditelj RTS-a? Bio je – SVE DO OVE SCENE (VIDEO)

Voditelj i novinar Javnog servisa Predrag Strajnić žestoko se ispalio pred meč Ajaksa i Real Madrida u prvoj utakmici nokaut faze Lige šampiona.

Printscreen Rts

Svi se sećamo utakmice reprezentacija Srbije i Albanije koja se odigrala 14. oktobra 2014, kada smo na JNA gledali sve osim fudbala.

Osim drona koji je sa albanskom zastavom leteo nad stadionom Partizana, ostaće upamćeno kako je jedan navijač u direktnom prenosu RTS-a za vreme prekida utakmice vikao u kameru sada već kultne reči “Vučiću pe***u”, a izraz lica Predraga Strajnića nas i dalje proganja.

Pre dva dana se Strajnić lično pobrinuo da sam završi na rubrikama “Smešna strana sporta”, jer je u direktnom prenosu iz jednog od studija RTS-a napravio lapsus zbog kog se Tviter ne smiruje sa prozivkama.

Naime, Strajnić je u najavi utakmice, gde mu je gost bio Rade Zalad, bivši golman Partizana rekao: “Videćemo kako će se Dušan Tadić snaći sa najboljim fudbalerom sveta Kristijanom Ronaldom!”

Nadamo se da je u pitanju samo lapsus i da Strajnić nije zaboravio da je Ronaldo još prošlog leta potpisao za Juventus, piše Noizz.

Voditelj se odmah po završetku utakmice izvinio za grešku koju je napravio, rekavši da je Ronaldo u Juventusu a da je Luka Modrić zvanično najbolji fudbaler sveta. Međutim, Internet ne prašta.

“Sve do večeras, Strajnić je mislio da je najgore veče u karijeri već preživeo”, glasi jedan od tvitova.

Naravno, bilo je i onih koji su se našalili rekavši da se Ronaldo nije video na meču, jer ga je Tadić stavio u džep.