Mitrović sa družinom grabi ka 17. trijumfu: Želimo da nastavimo seriju pobeda

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da njegova ekipa protiv Mega Leksa u 17. kolu Jadranske lige želi da nastavi trijumfalni niz u regionalnom takmičenju.

– Naša želja je da i u ovom meču zabeležimo pobedu i tako nastavimo trijumfalni niz u regionalnom takmičenju. Neće biti nimalo lako, posebno ako se u obzir uzme podatak da je Mega Leks druga najefikasnija ekipa u ligi. Iz tog razloga naša igra u odbrani će morati da bude na najvišem mogućem nivou – rekao je Mitrović, a prenosi zvanični sajt kluba.

Crveno-beli su od početka 2015. godine odigrali tri utakmice, od toga dve na gostovanju, a sutra ih očekuje gostovanje u Sremskoj Mitrovici.

– Zaista se nalazimo u paklenom ritmu utakmica. Mislim da smo se dobro spremili i da su svi moji saigrači rešeni da pruže pre svega veliku borbenost i dobru igru. Oni su mlada i veoma talentovana ekipa i u svaku sezonu ulaze sa sve većim ambicijama. Igraju sa dosta energije i željni su dokazivanja – kazao je Mitrović.

– Neophodno je da svih 40 minuta budemo agresivni i sprečimo da utakmice uže u ritam koji bi njima više odgovarao – dodao je on.

Utakmica 17. kola Jadranske lige između Mega Leksa i Crvene zvezde igraće se sutra od 19.00 u Sremskoj Mitrovici.