Mitrović: Svima ćemo dokazati da nam je mesto bilo na Mundijalu

Nisu se 'Orlovi' mnogo proslavili u mečevima protiv Jamajke (2:1) i Paname (1:1) na američkoj turneji, ali očekuje ih još jedan izazov, jer u petak uveče gostuju Brazilu u Sao Paulu.

Vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović i članovi stručnog štaba održali su prvi trening u Brazilu.

– Nema straha niti treme od meča protiv Brazila. Naprotiv, to je idealna prilika da i sebi i drugima pokažemo da nam je bilo mesto na Mundijalu. Istina je, mnogo smo vremena proveli u putu tokom ove turneje. Ipak, ne postoji bolji način da se izborimo sa umorom od motiva i naboja koji donosi utakmica protiv Brazila. Verujem da ćemo se predstaviti u najboljem mogućem svetlu u Sao Paulu – rekao je napadač Aleksandar Mitrović.

Američku turneju nacionalnog tima Nemanja Gudelj koristi da se nametne za buduće utakmice reprezentacije.

– Nadao sam se minutaži, ali iskreno nisam verovao da bih mogao toliko da provedem na terenu u prve dve utakmice. Doživeo sam ovu turneju kao priliku da pokažem da mi je mesto u ‘A’ reprezentaciji Srbije, ali i da tim napreduje. Verujem da su provere protiv Jamajke i Paname bile uspešne, a da će utakmica protiv Brazila svim igračima biti jedan od lepših događaja u karijeri – istakao je Gudelj.