Mladi vezista nikšićke Sutjeske blizu ‘Marakane’: Jovović naslednik Lazovića

Vezista nikšićke Sutjeske, Vladimir Jovović je praćen od strane Crvene zvezde, a prema saznanjima dnevnog lista „Sport” kontakti između dva kluba na ovu temu su ostvareni i prema nekim najavama misija bi mogla da se završi naredne nedelje u Nikšiću.

Visina obeštećenja trebalo bi da bude na dnevnom redu sastanka prestavnika dva kluba, a svakako da reprezentativac Crne Gore poseduje potencijal potreban aktuelnom šampionu.

Ova pozicija ima upražnjeno mesto odlaskom Nejca Pečnika u Džef Junajted, a poznato je da je Aleksandar Katai do leta pozamljen od Olimpijakosa.

Potrebna je investicija i za sadašnjost, ali i za budućnost, pošto ovu poziciju sada pokriva Darko Lazović kome su do kraja prelaznog roka širom otvorena vrata da u slučaju inostrane ponude napusti stadion „Rajko Mitić”.

Za naslednika je izabran brzonogi Jovović (ponikao u Sutjesci i 77 mečeva – postigao 15 pogodaka) za koga su brojni treneri sa kojima je sarađivao imao samo reči hvale.

Ipak, jedina rampa za selidbu u Beograd može da bude cena plavo-bele „desetke”, mada postoji prostor da se posao završi uspešno sa obe strane, piše „Sport”…