Možda u Zvezdi ne cvetaju ruže, ali je transfer bomba spremna da pukne u Ljutice Bogdana

Vest da bi reprezentativac Slovenije Zlatko Dedić mogao da obuče crveno-beli dres, sve je bliže epilogu, odnosno dolasku ovog igrača u tabor Crvene zvezde.

Prema pisanju lista Večernje novosti, Zvezda nije blizu dogovora sa Dejanom Kelharom kome je, čak, ponuđen i kratkoročni ugovor. Međutim, ono u šta se uprava crveno-belih zaista želi da reši jeste dolazak iskusnog Slovenca na poziciji centarfora, Zlatka Dedića.

Nakon još jedne kontrolne utakmice u Šefild Venzdeju, Dejan Kelhar po svoj prilici neće ponovo obući dres najtrofejnijeg srpskog kluba. Slovenačkom štoperu je ponuđen kratkoročan ugovor i u naredna dva-tri dana očekuje se nejgov odgovor, ali se veruje da od cele priče neće biti ništa.

Međutim, dobrih vesti za Delije ima. Uprava crveno-belih odredila je svoje prioritete, a jedan od njih je dovođenje njegovog drugog Slovenca. Naravno, reč je o Zlatku Dediću, napadaču koji je trenutno bez ugovora.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih, Zvezdan Terzić pokušaće tokom ove nedelje da u pregovorima nagovori ovog 29-godišnjeg napadača da stavi potpis na ugovor i priključi se četi Nenada Lalatovića.