Mrđa doneo odluku: Oprostiću sva dugovanja i povući zahtev za raskid ugovora

Nade čelnika Crvene zvezde su se ostvarile. Vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić rekao je da očekuje da igrači koji su tužili klub te tužbe povuku. To je prvi učinio Dragan Mrđa.

Napadač je odlučio da povuče zahtev za raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS zbog neizmirenih obaveza, kao i da oprosti šampionu Srbije sva dugovanja.

– Odlučio sam se na ovakav korak posle sastanka sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i Zvezdanom Terzićem i njihovog vrlo korektnog stava. Oprostiću sva dugovanja i povući zahtev za raskid ugovora. Žao mi je što sam u prethodnom periodu došao u situaciju da uopšte razmišljam o arbitraži, ali sada sam konačno imao šansu da razgovaram s nekim u klubu. Ostalo je da u sredu održimo još jedan sastanak, ali sam ubeđen u konačni dogovor, tačnije da ću zbog ovog poteza dobiti čiste papire – rekao je za Mozzartsport Mrđa, koji ima ugovor sa Zvezdom do sledećeg leta.

Mrđa je i dodao da su čelnici bili veoma korektni.

– Da su ranije u klubu bili ljudi koji su ovako brzo delovali, verovatno bismo se danas spremali za kvalifikacije za Ligu šampiona – zaključio je Mrđa za Mozzartsport.

Početak priprema fudbalera Zvezde zakazan je za petak u 10 časova, a dva dana ranije biće promovisan i novi šef stručnog štaba Nenad Lalatović