Mrđa odgovorio Trajkoviću: A šta je sa vašim krađama?

Svega četiri utakmice u crno-belom dresu Partizana bilo je dovoljno Branislavu Trajkoviću da dodatno poremeti ionako loše odnose između beogradskih večitih rivala. "Cela država vidi kako svi guraju Crvenu zvezdu da bude prva", izjava je kojoj se u Ljutice Bogdana nisu obradovali.

Kapiten Nenad Milijaš već je reagovao, dok je Dragan Mrđa otišao korak dalje i u izjavi za Informer ocenio da, ako se neko favorizuje, to je onda baš Partizan!

– Malo nas je pomešao sa sopstvenom ekipom. Rekao bih da su navikli da budu prvi i sada ne umeju da se ponašaju. Žali se Trajković na pritisak. Pa, majstore, igraš u Partizanu, naravno da postoji pritisak – rekao je iskusni golgeter za Informer i potom se direktno obratio kolegi iz Humske i podsetio ga na neke ranije utakmice crno-belih.

– Nabrojaću samo neke mečeve za koje je stručna javnost konstatovala da smo oštećeni. U utakmici sa Donjim Sremom primili smo gol iz čistog ofsajda. Zatim, na meču sa Čukaričkim nije nam sviran penal. S druge strane, Voždovcu u meču sa Partizanom nije dosuđen jedanaesterac, a o njihovoj utakmici protiv Pazara u Humskoj neću ni da pričam. Tu krađu ne da je videla cela Srbija, nego čitav svet… Sve ovo što sam izneo nije moje mišljenje. To su činjenice koje je potvrdila sudijska komisija – kategoričan je Mrđa.