Mrđa: Ovako više ne može! Ne mogu da tolerišem nekorektan odnos uprave

Situacija u Ljutice Bogdana nikako nije dobra. Tenzija između igrača i uprave je sve veća, a pojedini su počeli i da najavljuju odlazak ukoliko se nešo ne promeni. Slavlje novog šampiona Srbije nije dugo trajalo...

Najbolji strelac Jelen Superlige Dragan Mrđa odlučio je da više neće ćutati na probleme u Crvenoj zvezdi i najavio odlazak ukoliko igrači ne dobiju plate.

– Ovako više ne može! Ja ne idem dalje, ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti da razgovaramo. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju – rekao je Mrđa za Novosti.

Napadaču crveno-belih najviše smeta ponašanje rukovodstva prema ekipi. On naglašava da posle osvajanja titule niko nije ušao u svlačionicu da im čestita.

– Više nije moguće ćutati i igrati kao što smo radili prethodnih devet meseci. Dali smo sebe za titulu, sve drugo smo ostavili po strani, a zauzvrat dobili, u najmanju ruku, nefer ponašanje. Desetak dana pre utakmice s OFK Beogradom imali smo razgovor s upravom, rečeno nam je da para nema i trebalo je da se ponovo sastanemo kad osvojimo titulu. Niko nam se nije obratio, ni da nam čestita, ni da nam kaže zdravo! Kao da smo smeće – rekao je ogorčeni Mrđa.

Igrači su strepeli da će euforija oko osvajanja titule trajati samo jednu noć, i to se obistinilo.

– Uradili smo veliku stvar za klub, a već sutradan sve je bilo po starom. Pa, zar mi treba da razmišljamo o tome šta ćemo i kako ćemo dalje, a da se istim stvarima ne bavi niko iz kluba? Mi samo tražimo ljudski odnos, razumemo da je klub u ogromnim dugovima i da upravi nije lako. Ali onda neka nam se lepo kaže: ko hoće da igra za džabe neka ostane, a ko neće – da se izljubimo i rastajemo – upozorava čelnike kluba Mrđa, u razgovoru za Novosti.