Mrdaković nastavio uspešan golgeterski niz u Singapuru

Srpski napadač nastavio uspešan golgeterski niz u Singapuru Jedanaesti gol Mrdakovića ovog proleća Fudbaleri Tampines Roversa odigrali su nerešeno 3-3 sa ekipom Voriorsa u 11. kolu singapurske S Lige.

U izuzetno uzbudljivom meču, domaći tim je došao do boda u 90. minutu, a srpski fudbaler Miljan Mrdaković bio je strelac drugog gola za Tampines. Gosti su već posle 23 minuta imali, naizgled nedostižnih 2-0, golovima Nikolasa Veleza i Miroslava Pejića. Ipak, domaća ekipa se probudila ulaskom u igru 44-godišnjeg Aleksandra Đurića, koji je smanjio na 2-1 u 52. minutu posle kontranapada. Ohrabreni prvim golom, domaćini su samo dva minuta kasnije došli do izjednačenja kada je Mrdaković pogodio posle niskog centaršuta. Bio je to ovog proleća sedmi prvenstveni, a ukupno 11 gol, računajući i međunarodne utakmice, srpskog centarfora koji je pre neki dan napunio 32 godine.

Finiš utakmice obeležila je velika drama. Štoper gostiju Mario Vidošević mislio je da je doneo pobedu Voriorsima pogotkom u 90. minutu, da bi u bukvalno poslednjem napadu na utakmici, pod velikim pritiskom domaće ekipe, hrvatski fudbaler postao tragičar, pogodivši sopstvenu mrežu kada je neuspešno probao da zaustavi udarac Abrahama. Tampines zauzima treću poziciju na tabeli, sa istim brojem bodova kao njihov današnji rival. U narednom kolu, Mrdakovićeva ekipa gostuje Houm Junajtedu, koji trenutno zauzima četvrto mesto, sa bodom manje od Tampinesa.