Novim video spotom za #ThereWillBeHaters kampanju je juče zapalio iskru istine u fudbalskom svetu ukazujući na činjenicu da će uvek biti „hejtera”, kako među protivnicima tako i među navijačima, ali da se treba izdići iznad mržnje i biti najbolji na terenu.

U provokativnom video spotu za #ThereWillBeHaters kampanju učestvuju svetske fudbalske zvezde Luis Suarez, Garet Bejl, Hames Rodrigez i Karim Benzema. Oni su fudbalski golgeteri koje mnogi „hejtuju”, ali oni nastavljaju da grabe napred i nemaju nameru da se izvinjavaju zbog svojih uspeha.

Video spot sa naslovnom numerom „Battle Royale (Haters Instrumental VIP)” od Apashe, počinje provokativnom naracijom „Mrze način na koji hodate. Mrze način na koji govorite….” i prikazuje životne slike najviše hejtovanih fudbalera u protekloj godini kakvi su „Heroj” Garet Bejl, „Zlatni dečko” Hames Rodrigez, „Napadač” Luis Suarez i „Hip Hop VIP” Karim Benzema. U video spotu su predstavljene njihove životne priče sa fokusom na način života, proslavu golova, imovinu i dobar izgled. Video snimak u nastavku opisuje razloge zbog kojih „hejteri” najviše „hejtuju”, a na listi najčešćih razloga su dostignuća fudbalera na terenu i kopačke koje im omogućavaju neverovatnu igru.

Promocija novog video spota se poklopila sa lansiranjem novih adidas fudbalskih kopački za 2015. godinu. Predator, adizero f50, Nitrocharge i 11Pro su modeli koji su u ovoj godini tehnološki poboljšani i biće razlog više zbog koga će fudbaleri steći nove hejterse čim izađu na teren.

Ako i vi imate „hejterse” onda je to jedna vrsta komplimenta. Sigurno nešto radite mnogo dobro! Najbolji igrači znaju da njihova velika izvođenja stvaraju „mržnju” kako kod protivnika tako i kod navijača, a posebno na društvenim mrežama. Međutim, oni i pored toga nastavljaju dalje puni samopouzdanja i sigurni u još veće pobede i bolja izvođenja. Oni grabe napred i nemaju nameru da se izvinjavaju zbog toga.

Već 23. januara izaći će na teren u najnovijim adidas kopačkama koje će predstavljati vrh tehnoloških inovacija u obući. adizero f50, adidas Predator, adidas Nitrocharge i adidas 11Pro kopačke biće dostupne u toku februara u svim maloprodajnim adidas prodavnicama širom sveta.loading...