MUSLIN IMA NOVOG SKAUTA: Njega bi Novak rado video u FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE!

Novak Đoković i Slavoljub Muslin
Dnevno.rs/Kolaž

Đoković je boravak u Rimu iskoristio da pogleda finalnu utakmicu italijanskog kupa, na kojoj ga je posebno inpresionirao Sergej Milinković-Savić.

 

Đoković je sa ocem i bratom bio svedok još jednog trijumfa Juventusa, ovoga puta u finalu Kupa Italije, gde su izabranici Masimilijana Alegrija porazili Lacio rezultatom 2:0.

– Bilo je fantastično iskustvo biti na toj utakmici koja privlači dosta pažnje u celom svetu. Meni je posebno bilo drago jer sam bio sa tatom i bratom Markom koji obožava Lacio i nikada pre nije bio na “Olimpiku” – rekao je Đoković u izjavi za Blicsport.

Iako je Juventus još jednom potvrdio svoju višegodišnju nominaciju u Italiji, Novak ističe da u timu nebesko-plavih ima sjajnih igrača, a posebno mu se dopao srpski internacionalac.

?⚽️❤️

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

– U Laciju igra naš Sergej Milinković Savić i moram da kažem da nas je sve oduševio, i tatu i brata i mene i postao novi miljenik jer je odigrao odlično. I ako smem da kažem, vrlo mi je čudno što ne igra u reprezentaciji s obzirom na igru koju pruža. Ipak, ja sam laik za fudbal, ali bih baš voleo da ga vidim u dresu nacionalnog tima. Uživao sam gledajući ga – isakao je Đoković.