NA DAN BOŽIĆA: Jelena emotivnom porukom OBORILA INSTAGRAM! Oglasila se povodom svetskog skandala (FOTO)

"Volela bih da je moja porodica danas na okupu..."

printscreen

Veliki skandal pogodio je svet sporta, a glavni akter je srpski teniser i jedan od najboljih sportista ikada – Novak Đoković.

Đoković je centralna tema svih svetskih medija u proteklih 72 sata, a to i ne čudi pošto se u Australiji našao u centru, do sada, neviđenog skandala.

Ako imate utisak da ste nešto propustili u poslednja tri dana – ne brinite, nije ni čudo, jer su se informacije smenjivale praktično iz minuta u minut. Sve detlajno možete saznati OVDE.

A, u međuvremenu, nakon najuže porodice, putem društvenih mreža oglasila se i Novakova supruga, Jelena Đoković.

Jelena je iskoristila priliku da svima poželi srećan Božić, ali i da uputi reči podrške svom suprugu koji već danima prolazi kroz pravu agoniju.

Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva – napisala je Jelena ispod slike na kojoj su ona i Novak zagrljeni i nastavila:

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila – završila je Jelena, a objava je vrlo brzo skupila na desetine hiljade lajkova.