“NA GURUA SE NE MOŽE OSLONITI” : Legendarni teniser krivi IMASA za godinu PUNU NEUSPEHA! (VIDEO)

Novak Đoković
print screen/you tube.com/Roland Garros

Bivši najbolji teniser sveta Džim Kurijer, objašnjava da je jedan od krivaca za konstantni pad Novakove forme Pepe Imas. Amerikanac je tom prilikom konstatovao da je Đoković u duelu sa Timom apsolutno podbacio, i "bez borbe" predao titulu na Rolan Garosu.

 

Težak poraz od Dominika Tima, još jednom je pogurao lavinu komentara koji se mahom odnose na razloge zbog kojih se nekadašnji najbolji igrač sveta, nalazi u najvećoj krizi od početka karijere.

– Problem leži u činjenici da on u timu ima nekoga ko sve bazira na ljubavi i miru, a deo je vašeg štaba preko godinu dana, na šta vi ne možete da se oslonite ako ste saterani u ćošak – rekao je nekadašnji najbolji teniser sveta Džim Kurijer.

Novak je po završetku susreta, zamolio novinare i teniske analitičare da izuzmu Agasija iz najnovijeg neuspeha. Amerikanac je samo nedelju dana proveo u Novakovom stručnom štabu, što je premalo da bi se situacija preokrenula.

– Agasi je svakako neko ko ume da se izbori sa ovakvim stvarima, i verujem da će Novaku postaviti prava pitanja kako bi uvideo kako može da izbegne ovakve stvari u budućnosti. Ali, ostaje pitanje zvano ‘Novak’. Od Vimbldona prošle godine pitanja je toliko mnogo, pre svega u vezi s tim šta se događa s njim – navodi Kurijer.

Đoković je porazom u četvrtfinalu ugrozio i treće mesto na ATP listi.