NA OVO NISTE NAVIKLI: U javnost procureo NAJEMOTIVNIJI GOVOR Kristijana Ronalda! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo
Twitter.com/Cristiano

I po ko zna koji put, Ronaldo je dokazao zašto ga ubrajaju u najbolje sportiste sveta!

 

Kristijano Ronaldo posle pregršt osvojenih klupskih trofeja ovoga leta podigao je, kao kapiten reprezentacije Portugala šampionski pehar Evropskog prvenstva.

Pet meseci kasnije na internetu je procureo snimak iz svlačionice i govor fudbalera Real Madrida posle finalne utakmice sa domaćinom EURO 2016, reprezentacijom Francuske, u kom je Portugal, golom Edera, slavio sa 1:0 i ostvario istorijski uspeh.

Portugalac, koji zbog povrede nije do kraj odigrao finale, u emotivnom video snimku plačnim glasom zahvalio se celom stručnom štabu, igračima, a pre svega selektoru Fernandu Santosu.

Voleo bih da se zahvalim ovom čoveku ovde -počeo je Ronaldo upirući prstom u selektora Fernanda Santosa.

Njemu prvom, jer bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zatim i svim igračima i celom stručnom štabu, svima koji su bili uključeni u ovoj pohod. Niko nije verovao u Portugaliju, ali mi smo uspeli. Svi mi, uspeli smo. Veoma sam srećan, ovo je jedan od najradosnijih dana u mom životu. Zaboravite individualne nagrade, Ligu šampiona, ovo ovde, ovo je najsrećniji trenutak mog života. Već sam plakao tri ili četiri puta, brat je morao da me smiruje. Rekao sam mu: Ugo, nije moguće. Istina je, iz dubine duše vam kažem, kunem vam se životom svog sina, veoma, veoma, veoma sam srećan. Mogu to da ponovim sto puta, toliko sam srećan. Ovo je pehar koji je nedostajao. Hvala vam svima. Igračima, stručnom štabu i ponovo tebi, šefe. Vera koju si ti imao, iskreno, ganula me je. Zaslužili smo ovo, ušli u istoriju Portugalije. Prvi smo tim kome je ovo uspelo – rekao je emotivni fudbaler “kraljeva”.

Pogledajte snimak dirljivog govora.