NAGRADNA IGRA: Ako volite Ligu šampiona, iskoristite ovu priliku

Kako se ovogodišnja sezona UEFA Lige šampiona bliži kraju, neizvesnost ko će poneti titulu najboljeg evropskog kluba raste, a navijačka atmosfera sve je napetija i uzavrelija.

Kažu da uz fubal i muškarce pivo ne može da se izbegne, pa će zato za sve pivopije finalna utakmica popularnog takmičenja imati posebu draž.

Svakog minuta tokom trajanja utakmica završne faze prestižnog takmičenja, ljubitelje vrhunskog fudbala i kvalitetnog piva, pivara Heineken obradovaće vrednim nagradama.

Najkreativniji će dobiti nagradno putovanje na Ibicu.

Svaki punoletni kupac pomenutog piva sa originalnim dizajnom Lige šampiona, u periodu od 1. aprila do 6. juna 2015. godine, moći će da učestvuje u nagradnom konkursu. Na svakoj ambalaži limitirane edicije ispod otvarača odnosno čepa, nalazi se jedinstveni kod koji omogućava da se na zvaničnoj internet stranici www.heineken.com/rs, nakon jednostavne registracije, ostavi maštovit odgovor na konkursno pitanje, i osvoji poklon.

Originalnost u odgovaranju na pitanja o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ nagradiće legendarni fudbaler Mateja Kežman, zajedno sa sportskim novinarem Smiljanom Banjcem.

Pored putovanja na Ibicu maštovite učesnike očekuju i zvanične lopte Lige šampiona, originalne torbe, majice i novčanici, sofe na naduvavanje i mnogi drugi pokloni.