“NAJBOLJI MEČ OVE SEZONE” : Novak danas NAPADA RIM, da bi SPREMNO BRANIO PARIZ! (VIDEO)

Novak Đoković
print screen/you tube.com/Otawa Cpu

Plasman u finale Rima, izmamio je zadovoljstvo Novaka Đokovića i njegovih mnogobrojnih fanova, a nivo igre koji je pokazao u duelu sa Dominikom Timom podsetio je na partije sa početka prošle sezone.

 

Novaku je za ubedljivu pobedu nad Austrijancem (6:1, 6:0) , bilo potrebno manje od sat vremena a eventualni trijumf na turniru u Rimu, napravio bi fantastičnu uvertiru pred predstojeći Rolan Garos, na kome Đoković brani trofej.

–  Ovo je bez sumnje bio moj najbolji meč ove godine, možda i duže. Zadovoljan sam i srećan svakim trenutkom na terenu danas i protiv Del Potra i protiv Tima. Bio je to savršen meč. Sve što sam nameravao, to sam i uradio – rekao je Đoković po završetku susreta.

Novak je imao težak zadatak da za samo 24 sata iz tri pokušaja savlada Del Potra i Tima. U finalu, Đković će igrati sa Nemcem Aleksandrom Zverevim sa kojim se nikada ranije nije sastajao. 

– Daću sve od sebe da osvojim trofej. Ali taj meč neće promeniti kako se osećam niti put kojim planiram da idem. Osećam se da je ovo baš onako kako bi trebalo da bude. Izgubio sam malo taj osećaj, zadovoljstvo igranja tenisa, u poslednjih desetak meseci, ali se trudim da ga opet pronađem – navodi Đoković.

Finale se igra danas sa početkom u 16 časova.loading...