NAJBOLJI TENISERI ZABORAVILI NA VELIKOG ŠAMPIONA: Znaju ko će biti prvi na kraju godine

Kolege nemaju nikakvu dilemu!

tenis
beta

Novak Đoković će biti najbolji teniser sveta na kraju 2021. godine!

I ovo ne kažemo mi, ovo kažu osmorica njegovih kolega i rivala sa ATP tura!

Zanimljivu anketu napravio je ATP među teniserima, upitavši ih kojih 10 igrača će biti članovi “top ten” društva na kraju sezone i njihov zaključak je jasan – Đoković će biti najbolji, a na Federera su svi zaboravili!

Naime, u anketi ATP su učestvovali igrači kao što su Grigor Dimitrov, Nik Kirjos, Tejl Fric, Feliks Ože-Alijasim, David Gofan, Rajli Opelka, Lojd Heris i Makenzi Mekdonald.

I svi su predvideli potpuno istih sedam igrača na vrhu ATP liste – najbolji je Đoković, a pratiće ga Nadal, Medvedev, Tim, Zverev, Cicipas i Rubljev.

Na mestima od osmog do 10. igrača sveta su se njihovi izbori dosta razlikovali, neki su odlučivali da na tim pozicijama stave i same sebe u nadi da će imati sjajnu sezonu, a zanimljivo je da niko nije izabrao – Rodžera Federera.

Tek na kraju su pojedinci shvatili da su na Švajcarca zaboravili, pa su neki od njih naknadno želeli da ga ubace u top 10. Kirjos je čak iskoristio priliku da kaže da bi on voleo da baš Federer bude prvi na svetu jer ga smatra za Boga…

Ali Novaka Đokovića na 1. mestu niko nije zaboravio! Budu li teniseri u pravu, Noletov rekord po broju nedelja na vrhu ATP liste biće “debelo” uvećan…