Najgledaniji snimak na Tviteru POSLE SINOĆNOG MEČA! Makron teši Mbapea i prizor je BOLNO NEPRIJATAN (VIDEO)

Francuski predsednik Emanuel Makron bodrio je svoju reprezentaciju sinoć iz VIP lože, a nakon poraza potrčao je na teren da pruži podršku, pa i utehu igračima... A jednom više nego ostalima!

Printscreen

Naime, društvenim mrežama kruži snimak koji prikazuje Makrona kako možda nespretno, ali vrlo rado, pokušava da uteši Mbapea nakon što je uprkos njegovom het-triku Francuska izgubila priliku da ponovo postane prvak sveta.

Snimak prikazuje francuskog predsednika kako pruža Mbapeu ruku kako bi ga podigao sa terena, te mu govori reči ohrabrenja, dok fudbaler sve vreme pokušava da ode od njega, ali očito neuspešno.

Makron je ponovo pokušao da uteši mladog napadača tokom dodele medalja, predugo ga zadržavši u zagrljaju i prosto ga ne puštajući da nastavi dalje. Reakcije na Tviteru i ostalim društvenim mrežama su mahom slične. “Mbape je u fazonu: ‘Daj, čoveče, samo me pusti”, “Malo me je sramota što sam ovo odgledao”, “Političari uvek hoće da budu u centru pažnje”, “Ne da mu mira”, “Mbapeu nije ni do čega, a Makron po svaku cenu hoće rekaciju”, “Šta sam ovo upravo odgledao”, samo su neki od komentara.

“Neverovatno je ono što je Mbape uradio, ali i ceo tim. On je sjajan igrač, ali je mlad. Rekao sam mu da ima samo 23 godine, da je najbolji strelac Svetskog prvenstva, da je igrao u finalu. Bio sam tužan kao i on. Rekao sam mu da nas je učinio ponosnim, a na kraju smo izgubili meč, iako smo bili tako blizu. Ali, tako je to u sportu”, rekao je Makron za RMC Sport.