“NAJGORE JE PROŠLO”: Legendarnom Palji savetuju mirovanje, a on želi da što pre krene za Beograd!

Žarko Paspalj
facebook.com/Žarko Paspalj

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Žarko Paspalj oporavlja se od moždanog udara koji je doživeo tokom boravka u SAD.

 

Bivši kapiten jugoslovenske reprezentacije je na putu za Beograd, saznaje “Koš magazin”.

Detalje u vezi sa trenutnim stanjem Žarka Paspalja otkrio je njegov nekadašnji saigrač u Partizanu i reprezentaciji Vlade Divac.

– Palja je sada OK, svestan, komunikativan, malo teže priča ali najgore je prošlo – otkrio je Divac u poruci uredniku košarkaškog portala.

Poslednjih dana se pekulisalo da se o našem proslavljnom asu tokom oporavka u SAD brinuo i trener Sparsa Greg Popovič, a jedan od ključnih ljudi u stručnom timu NBA ekipe je i italijanski strateg Etore Mesina.

– Svi smo bili veoma zabrinuti, Žarko je osoba koju svi vole i poštuju. Greg je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da pomogne prijatelju – kaže Mesina i dodaje da Paspalj želi da što pre krene ka Beogradu.

– Traži od lekara da ga koliko danas-sutra puste kući, hteo bi da se što pre vrati u Beograd. Ne znam da li će mu dozvoliti, čujem da preporučuju bar dve nedelje mirovanja i terepiju za oporavak govora – navodi italijanski trener u izjavi za “Koš” .